Dovleacul copt reprezintă cu siguranță atracția principală a sezonului toamnei. Este imposibil să găsești o rețetă mai simplă, mai sănătoasă și mai ușor de preparat. Descoperă cea mai simplă modalitate de a pregăti dovleac copt la cuptor. Acest preparat este nu doar delicios, ci va fi cu siguranță apreciat de întreaga familie.
Ingrediente
1 dovleac turcesc, marime medie
Mod de preparare
Spălați dovleacul și ștergeți-l cu un prosop de hârtie.
Apoi, tăiați-l pe jumătate și eliminați cu grijă semințele.
Tăiati dovleacul în bucati potrivite si le așezați într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, cu ventilatorul pornit, și funcția sus-jos, timp de aproximativ 1 ora.
După ce este gata, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Poftă bună!