Dovleac la cuptor

5/5 - (27 votes)

Dovleacul copt reprezintă cu siguranță atracția principală a sezonului toamnei. Este imposibil să găsești o rețetă mai simplă, mai sănătoasă și mai ușor de preparat. Descoperă cea mai simplă modalitate de a pregăti dovleac copt la cuptor. Acest preparat este nu doar delicios, ci va fi cu siguranță apreciat de întreaga familie.

Ingrediente

1 dovleac  turcesc, marime medie

Mod de preparare

Spălați dovleacul  și ștergeți-l cu un prosop de hârtie.

Apoi, tăiați-l pe jumătate și eliminați cu grijă semințele.

Tăiati dovleacul  în bucati potrivite si le așezați  într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, cu ventilatorul pornit, și funcția sus-jos, timp de aproximativ 1 ora.

După ce este gata, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.

Poftă bună!

Citește și: